Thai Massage Mosonmagyarovar

Thai Masszázsok

Tradicionális thai és aromaterápiás masszázzsal várom kizárólag kiemelkedő minőségű Thaiföldről importált natúr és aromás olajokkal.

Válassza a családias légkört és a kimagasló minőséget!

Thai Masszázs

6.500 Ft-tól

Thai Olajos Masszázs

Hátmasszázs

Masszázs Mosonmagyaróvár

Tradicionális Thai Masszázs

Ez a masszázsfajta a test mélyizomzatának ellazításával, az idegkilépési pontok ingerlésével és nyújtógyakorlatokkal éri el hatását. A thai masszázs során a vendég tradicionális nadrágot visel. A masszőr olajat csak a hát masszírozására használ.

Thai Olajos Masszázs

Az olajos masszázs esetén kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő bőrbarát thai import olajat használunk, legyen szó hagyományos thai olajos masszázsról vagy aromaterápiás thai masszázsról. Bőrbarát, kifejezetten natúr masszőr olajat használunk, melyet egyenesen Thaiföldről szerzünk be. Így tudjuk garantálni, hogy Ön ugyanazt az érzést kapja, mintha a Távol-Keleten venné igénybe a masszázs szolgáltatást.

Thai Hátmasszázs

A feszült és bekötött hát- és vállizomzat népbetegség. Egyaránt szenvednek tőle az ülő- és állómunkát végzők. A rossz tartás, az állandó feszültség, görnyedt ülőmunka vagy éppen a sok állás miatt a thai hát- és vállmasszázs igazi felüdülést jelent a nap bármely szakában. Próbálja ki Ön is a Nittaya Thai Masszázs Mosonmagyaróvár kínálatából!

Reflexzónás Talpmasszázs

A talp reflexzónás thai masszázs szintén a talpon elhelyezkedő reflexpontok ingerlésével, nyomásával éri el lazító, jótékony hatását. Kérés esetén speciális, erre a masszázstípusra kifejlesztett masszázsbotot alkalmazunk a reflexpontok célzott ingerlésére.

kövessen

nittaya thai masszázs mosonmagyaróvár | info@thaimassage-mosonmagyarovar.hu

adatvédelem